Öğretmen ve Vefa (Rumeysa Damla Çergel)

  Öğretmen ve vefa 
   Küçük bir kasabaya taşınan bir ailenin 2 çocuğu vardır.Bunlar Merve ve İsmail dir.çocukları kasabada bulunan bir okula kaydetmişlerdir ama Merve ve İsmail pek memnun değildir neyse ki birbirlerine destek oluyorlardı.
    Okula ilk kez gideceklerdir aşırı heyecanlı gergin bir şekilde okula doğru yol aldılar.Okula geldikten sonra Sevcan hocayla tanışmışlardır. Sevcan hoca onların bu gergin davranışlarını anlayıp sınıfa alışabilmeleri için onlara çok destek olmuştur ve bir şeye ihtiyaçları olduğunda onlara yardım etmiştir.Bu durumdan dolayı Merve ve İsmail hocalarını çok sevmişlerdir.Bir gün Merve çok hastalanmış ve okula gidememiştir. Sevcan hoca Merve yi merak edip durumunu İsmail e sormuştur . Merve'nin hasta olmasına çok üzülmüştür ve onu mutlu etmek için okul dönüşü hep beraber Merve'yi ziyarete gitmişlerdir.Merve bu durum karşısında çok mutlu olup duygulanmıştır.Sevcan hoca bu duyarlı davranışları sayesinde çocukları adeta okula bağlıyordu.Çoçuklar her sabah zevkle okula gidip geliyordur.Lakin tekrardan başka bir yere taşınmak zorunda kaldılar ve bu duruma çok üzüldürler amaa ellerinden bir şey gelmiyordu. Bu kasabadan taşındıktan sonra sonra yıllar geçti ve çocuklar büyüdüler meslek sahibi oldular ama Sevcan hocayı da unutmadılar.
      Çocuklar kasabaya döndüler ve Sevcan hocayı ziyarete okula gittiler onu çok özlemişlerdi. Sevcan hoca onları görünce çok duygulandı ve gözünden yaşlar aktı kocaman sarıldıktan sonra uzun bir süre muhabbet ettiler ve tekrar ayrıldılar.Sevcan hoca çok güzel çocuklar yetiştirdiği için içi huzur ve mutlulukla kaplanmıştı.

Yorumlar